Başakşehir Duvar Ses ve Isı İzolasyonu

Başakşehir Duvar Ses ve Isı İzolasyonu Servisi

Yapıların tipine ve kullanım amacına göre ısı yalıtımı kadar, yangın ve ses yalıtımı da önem taşır. Özellikle, yüksek yapılar, oteller ve toplu konutlar, okullar ve yurtlar, hastane ve huzurevleri için vazgeçilmezdir.

Hemen Arayın - Ücretsiz Fiyat Alın
0532 330 14 86

Daha Fazla Detaylar

Daha Fazla Bilgi

Başakşehir Duvar Ses ve Isı İzolasyonu

Yapıların tipine ve kullanım amacına göre ısı yalıtımı kadar, yangın ve ses yalıtımı da önem taşır. Özellikle, yüksek yapılar, oteller ve toplu konutlar, okullar ve yurtlar, hastane ve huzurevleri için vazgeçilmezdir. Ses karmaşasından kurtulmak için kullanılan ses yalıtım malzemeler ile ortamda ses akışının düzenlenmesi sağlanır. Yüksek yoğunluktaki ses problemine karşı yapılan çalışmalar bir çok alanda uygulanabilmektedir. Etkili bir Ses Yalıtımı performansı için keşif sonrasında doğru malzemenin seçilmesi ve doğru çalışma sonucunda iyi bir ses yalıtım performansı sağlanmış olur. Ses Yalıtım Uygulamaları çevrede meydana gelen ses karmaşalarını azaltmak ya da en aza indirgemek amacıyla yapılmaktadır

Ürün Özellikleri

  • Isı yalıtımı sayesinde ısıtma ve soğutma giderleriniz düşer, bütçeye katkı sağlar. Su yalıtımı ile yapıyı korur.Ses yalıtımı, konfor sunar.

Uygulama Alanları

Ev ses ve ısı yalıtımı, katlararası ses ve ısı yalıtımı, disko ses yalıtımı, ofis ses ve ısı yalıtımı, bar ses yalıtımı, otel odası ses ve ısı yalıtımı, opera ses yalıtımı, yüzme havuzu ses yalıtımı cafe ses yalıtımı, çağrı merkezi ses yalıtımı, spor salonu ses yalıtımı, mağaza ses yalıtımı, toplantı odası ses yalıtımı, Reji odası ses yalıtımı, Stüdyo odası ses yalıtımı, Televizyon ses yalıtımı, Radyo ses yalıtımı, Kayıt ses yalıtımı, Yayın odalası ses yalıtımı, Hastahane ses yalıtımı, Hastahane cihaz odası ses yalıtımı, müzik odası ses yalıtımı, Poligon alanı ses yalıtımı, makine dairesi ses yalıtımı, Kömürlük ses yalıtımı, Kiler odası ses yalıtımı, Sığınak odası ses yalıtımı, ses kayıt odası ses yalıtımı, Kazan dairesi ses yalıtımı, Hidrofor dairesi ses yalıtımı, Kabin odası ses yalıtımı, araç ses yalıtımı, kaput ses yalıtımı arka bagaj ses yalıtımı gibi istediğiniz her alanda kullanbilirsiniz.

Telefon: +90 532 330 1486 

Hemen Arayın - Ücretsiz Fiyat Alın

İhtiyacınız için doğru olan zemin kaplama sistemlerinin seçimi ve uygulanması konusunda uzmanlaşmış olan firmamız, kullanıcıların değişik ihtiyaçlarını da göz önüne alarak, yıllara dayalı deneyimi ve işbirliği içerisinde olduğu firmaların ürün desteği ile sizlere en doğru yüzey çözümlerini önerecektir. 

Telefon: +90 532 330 1486 

Hemen Arayın - Ücretsiz Fiyat Alın

 

Zemin kaplamalarımız çevre koşullarından gelecek zararlı etkilere ve aşınmaya karşılık dayanıklıdır. Son derece hijyeniktir, üzerinde bakteri barındırmaz. Uygulaması kolay ve hızlıdır.

Telefon: +90 532 330 1486 

Hemen Arayın - Ücretsiz Fiyat Alın

Koşulların ağır olduğu endüstriyel alanlardan, kimyasal etkilerin olduğu laboratuvar zeminlerine, spor salonlarından kesin hijyen gerektiren sağlık merkezlerine, estetiğin ön planda olduğu ofis ve mağaza zeminlerine kadar çok çeşitli mekanlarda size en uygun zemin kaplaması için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: +90 532 330 1486 

Hemen Arayın - Ücretsiz Fiyat Alın

Yer ve duvar dekorasyon ve kaplama sistemleri montaj ve imalat servisi