Avcılar Saten Alçı ve Alçıpan

Avcılar Saten Alçı ve Alçıpan Servisi

Saten alçı tüm boya yüzeylerinin alt kaplaması olarak kullanılabilen bir yüzey düzeltme sıvasıdır. Kimyasal yapısı sayesinde uygulandığı yüzeylerdeki boşlukları doldurur, pürüzleri kapatır, doku farklılıklarını, yüzey bozukluklarını ve kalıp hatalarını yok eder.

Hemen Arayın - Ücretsiz Fiyat Alın
0532 330 14 86

Daha Fazla Detaylar

Daha Fazla Bilgi

Avcılar Saten Alçı ve Alçıpan

Saten alçı tüm boya yüzeylerinin alt kaplaması olarak kullanılabilen bir yüzey düzeltme sıvasıdır. Geliştirilmiş kimyasal yapısı sayesinde uygulandığı yüzeylerdeki boşlukları doldurur, pürüzleri kapatır, doku farklılıklarını, yüzey bozukluklarını ve kalıp hatalarını yok eder.Plastik boya, duvar kağıdı, ve dekoratif kaplamalar için macun gerektirmeksizin pürüzsüz ve estetik bir yüzey oluşturur. Kuru yüzeyler üzerinde uygulanabilir. Boyada tasarruf sağlar, ekonomiktir.Yüksek yapışma özelliğin sahiptir. Dayanıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • İç mekânlar için boya öncesi son kat kaplamadır. Saten alçı; alçı levha, kaba sıva, alçı sıva ile kaplanmış duvarlar, brüt beton yüzeyler ve kirli boyanmış yüzeylere uygulanan bir yüzey düzeltme sıvasıdır. Duvar ve tavan yüzeylerini son şekle getirmek, her türlü boya ve duvar kâğıdına uygun zemin hazırlamak için ideal inşaat malzemesidir.

Uygulama Alanları

Saten alçı sıva, brüt beton, alçı duvar levhaların yüzeyine uygulanır.

Telefon: +90 532 330 1486 

Hemen Arayın - Ücretsiz Fiyat Alın

İhtiyacınız için doğru olan zemin kaplama sistemlerinin seçimi ve uygulanması konusunda uzmanlaşmış olan firmamız, kullanıcıların değişik ihtiyaçlarını da göz önüne alarak, yıllara dayalı deneyimi ve işbirliği içerisinde olduğu firmaların ürün desteği ile sizlere en doğru yüzey çözümlerini önerecektir. 

Telefon: +90 532 330 1486 

Hemen Arayın - Ücretsiz Fiyat Alın

 

Zemin kaplamalarımız çevre koşullarından gelecek zararlı etkilere ve aşınmaya karşılık dayanıklıdır. Son derece hijyeniktir, üzerinde bakteri barındırmaz. Uygulaması kolay ve hızlıdır.

Telefon: +90 532 330 1486 

Hemen Arayın - Ücretsiz Fiyat Alın

Koşulların ağır olduğu endüstriyel alanlardan, kimyasal etkilerin olduğu laboratuvar zeminlerine, spor salonlarından kesin hijyen gerektiren sağlık merkezlerine, estetiğin ön planda olduğu ofis ve mağaza zeminlerine kadar çok çeşitli mekanlarda size en uygun zemin kaplaması için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: +90 532 330 1486 

Hemen Arayın - Ücretsiz Fiyat Alın

Yer ve duvar dekorasyon ve kaplama sistemleri montaj ve imalat servisi