Beyoğlu Gergi Tavan - Asma Tavan

Beyoğlu Gergi Tavan - Asma Tavan Servisi

Alçıpan asma tavan; mevcut tavan altına, elektrik ve sıhhi tesisatların rahatça döşenmesine ve saklanmasına imkan veren ideal sistemlere denir. Gergi Tavan PVC malzeme ve yüksek teknoloji ile üretilen, yangına, suya ve neme dayanıklı estetik, dekoratif, hijyenik ve göze hitap eden aydınlatma ve yapı elemanıdır.

Hemen Arayın - Ücretsiz Fiyat Alın
0532 330 14 86

Daha Fazla Detaylar

Daha Fazla Bilgi

Beyoğlu Gergi Tavan - Asma Tavan

Alçıpan asma tavan; mevcut tavan altına, elektrik ve sıhhi tesisatların rahatça döşenmesine ve saklanmasına imkan veren ideal sistemlere denir. Gergi Tavan PVC malzeme Barisol firması tarafından patentli yüksek teknoloji ile üretilen, yangına, suya ve neme dayanıklı estetik, dekoratif, hijyenik ve göze hitap eden aydınlatma ve yapı elemanıdır.Bakım gerektirmeyen ve geri dünüşüm özelliği olan çevreye duyarlı bir üründür. Gergi tavan sistemleri ile iç ve dış mekanlarınıza benzersiz görünüm, estetik ve aydınlatma sağlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Gergi tavan sistemleri yanmaması, su ve nemden etkilenmemesi ve uzun ömürlü olması sebebi ile genellikle iç mekanlarda dekoratif görsellik için kullanılmaktadır. Gergi tavan müşteri isteklerine göre dekoratif lake dokulu gergi tavan, Dijital baskılı gergi tavan & Transparan ışık geçiren gergi tavan gibi farklı uygulama şekilleri vardır.

Uygulama Alanları

Düğün salonları, Oteller, Villalar ve Hava alanları
Kuaförler, Güzellik salonları ve Spa Merkezleri
Alışveriş merkezleri ve Mağazalar
Hastaneler , Diş Klinikleri, Ofis ve Bürolar
Sanat Galerileri , Teşhir Alanları, Fuar ve Showromlar
Sinemalar ve Restoranlar vb… mekanlarda sıkça tercih edilmektedir.

Telefon: +90 532 330 1486 

Hemen Arayın - Ücretsiz Fiyat Alın

İhtiyacınız için doğru olan zemin kaplama sistemlerinin seçimi ve uygulanması konusunda uzmanlaşmış olan firmamız, kullanıcıların değişik ihtiyaçlarını da göz önüne alarak, yıllara dayalı deneyimi ve işbirliği içerisinde olduğu firmaların ürün desteği ile sizlere en doğru yüzey çözümlerini önerecektir. 

Telefon: +90 532 330 1486 

Hemen Arayın - Ücretsiz Fiyat Alın

 

Zemin kaplamalarımız çevre koşullarından gelecek zararlı etkilere ve aşınmaya karşılık dayanıklıdır. Son derece hijyeniktir, üzerinde bakteri barındırmaz. Uygulaması kolay ve hızlıdır.

Telefon: +90 532 330 1486 

Hemen Arayın - Ücretsiz Fiyat Alın

Koşulların ağır olduğu endüstriyel alanlardan, kimyasal etkilerin olduğu laboratuvar zeminlerine, spor salonlarından kesin hijyen gerektiren sağlık merkezlerine, estetiğin ön planda olduğu ofis ve mağaza zeminlerine kadar çok çeşitli mekanlarda size en uygun zemin kaplaması için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: +90 532 330 1486 

Hemen Arayın - Ücretsiz Fiyat Alın

Yer ve duvar dekorasyon ve kaplama sistemleri montaj ve imalat servisi